• 17 років здорового сну
ukraine
0
0
UA RU
11/1/2024

ТОП 12 матраців 2023


Топ матраців 2023
Підбивати підсумки року – гарна традиція, і тому «Світ Матраців» радий представити Вам рейтинг з 12-ти найкращих матраців за 2023 рік, створений на основі вподобань наших клієнтів. Пропонуємо ознайомитись зі статтею та підібрати найкращий варіант, що підійде саме Вам і даруватиме тільки найкращі враження від сну та відпочинку!
Універсальні матраци
В першій трійці – найбільш затребувані моделі, що поєднують у собі виняткову якість і помірну ціну. Універсальні характеристики – найкращий показник того, що ці матраци підійдуть більшості користувачів.
 
1. Base Amberg від Gutenkauf
Перше місце нашого топу по праву займає ортопедичний матрац на блоці незалежних пружин. Виготовлений за німецькими технологіями, даний матрац витримує вагу до 140 кг. Дана модель поєднує в собі пружинну основу разом із ортопедичною піною, кокосовою койрою та термоволокном.

Переваги: розподіл навантаження на 5 зон жорсткості; знімний чохол з ефектом «зима-літо»; середній та підвищений рівень жорсткості на різних сторонах.

Недоліки: не сподобається любителям м’яких поверхонь.
2. Aller від Munger
 
Матрац на незалежних пружинах, виготовлений за німецькими технологіями, з максимальним навантаженням до 150 кг. Комфортні наповнювачі – латексована кокосова койра та ортопедична піна – доповнюють ортопедичні властивості матраца.

Переваги: матрац з ефектом «зима-літо»; різні сторони жорсткості – середня та екстражорстка.

Недоліки: може здатись надто жорстким; чохол не знімається.
 
3. Bubbleflex від Dr.Matson
Безпружинний матрац на основі цільного блока ортопедичної піни. Дана модель розрахована на навантаження до 140 кг. Матрац двосторонній, жорсткий, створений з гіпоалергенних матеріалів.

Переваги: безшумний та витривалий; однаково жорсткий з обох сторін, що збільшує термін його експлуатації.

Недоліки: відсутність ефекту «зима-літо»; незнімний чохол.
Для людей поважного віку
З віком організм стає більш слабким, а сон – більш чутливим. Тому літнім людям дуже важливо забезпечити максимально зручне, м’яке та комфортне спальне місце. Пропонуємо ознайомитись з трьома найпопулярнішими матрацами цієї категорії.
 
1. Fontana від Bartolinni
Безпружинний матрац на основі ортопедичної піни Bio Medium Foam, виготовлений за італійськими технологіями здатен витримувати до навантаження до 120 кг. Комфортна та м’яка підтримка – оптимальний вибір для людей з чутливими суглобами

Переваги: двосторонній витривалий матрац; італійські технології; оптимальна вартість.

Недоліки: незнімний чохол; немає ефекту «зима-літо».
2. Oldenburg від Gutenkauf
 
Безпружинний матрац, виготовлений за німецькими технологіями, з натуральних складників. Дана модель здатна витримувати навантаження до 120 кг. Поєднання природнього латексу та кокосової койри створює гарну основу для якісного розслаблення та здорового сну.

Переваги: різна жорсткість сторін – м’яка та середня; знімний чохол; гіпоалергенність.

Недоліки: немає ефекту «зима-літо»; висока ціна.
 
3. Kassel від Gutenkauf
Даний матрац гарантує якісну підтримку та приємну м’якість під час відпочинку, оскільки в його основі лежить цільний блок натурального латексу. Поверхня матрацу чудово адаптується до форми тіла, забезпечуючи здоровий сон. Максимальне навантаження, що витримує даний матрац – до 110 кг.

Переваги: натуральні та якісні складники; гіпоалергенність; м’який ортопедичний ефект.

Недоліки: висока вартість; незнімний чохол; відсутність ефекту «зима-літо».
Для дітей
Недарма кажуть, що діти ростуть уві сні. Тому задача батьків - забезпечити своїм малюкам здоровий та безпечний відпочинок. Пропонуємо звернути увагу на ТОП-3 дитячих матраців для солодких снів вашої малечі!
 
1. Karamel від Gutenkauf Kids
Цей матрац заслуговує очолити трійку найкращих дитячих матраців. Безпружинний, повністю гіпоалергенні наповнювачі (латекс, кокос і ортопедична піна) забезпечують оптимальний рівень жорсткості для підтримки дитячого хребта, що розвивається. Витримує навантаження до 40 кг.

Переваги: двосторонній, жорсткий; гіпоалергенні складники; підійде для новонароджених

Недоліки: чохол не знімається; без ефекту «зима-літо».
2. Toffee від Gutenkauf Kids
 
Безпружинний дитячий матрац, створений на основі ортопедичної піни Air Foam та кокосової койри, екстражорсткий - чудовий варіант для підтримки хребта дитини в період активного росту. Матрац розрахований на вік від 3 до 6 років та витримує вагу до 60 кг.

Переваги: підвищений рівень жорсткості; двосторонній; гіпоалергенний.

Недоліки: незнімний чохол; ефект «зима-літо» відсутній.
 
3. Kinder від MatroLuxe
Двосторонній дитячий матрац на основі ортопедичної піни та кокосової койри. Сторони володіють середнім та підвищеним рівнем жорсткості. Також матрац має знімний чохол з трикотажу, прошитого льоном. Матрац здатний витримувати навантаження до 40 кг.

Переваги: різна жорсткість сторін; знімний дихаючий чохол.

Недоліки: не можна скручувати в рулон; без ефекту «зима-літо»
ТОППЕРИ
Головна перевага топперів - зробити вже існуюче спальне місце більш комфортним і зручним, зекономивши ваші кошти. Представляємо три найкращих ортопедичних топпери, що здатні вирівняти поверхню, покращити ортопедичні властивості старого матраца або розкладного дивана.
 
1. Topper Kokos від Gutenkauf
Очолює перелік тонких матраців футон, що поєднує шари ортопедичної піни з фігурним краєм та латексованої кокосової койри. Даний матрац двосторонній, середньої жорсткості, витримує будь-які навантаження.

Переваги: без обмежень навантаження на спальне місце; гіпоалергенний; невелика ціна.

Недоліки: чохол не знімається; не можна згортати в рулон.
2. Topper Aero від Gutenkauf
 
Топпер, в складі якого лежить шар ортопедичної піни Bio Medium Foam - тонкий, зручний, середньої жорсткості, здатний скорегувати спальну поверхню. Матрац не має обмежень по навантаженню на спальне місце.

Переваги: можливість скрутити в рулон; знімний стрейчевий чохол; без обмежень по вазі; приємна вартість

Недоліки: відсутній ефект «зима-літо».
 
3. Topper-Futon 1 від MatroLuxe
Останній в переліку, але не за значенням - двосторонній легкий топпер з ортопедичної піни. Матеріал основи дозволяє пом’якшити спальне місце, а його вага - легко транспортувати та використовувати в подорожах. Топпер витримує навантаження до 100 кг.

Переваги: можливість повторно скручувати; легкість та компактність; бюджетна ціна

Недоліки: незнімний чохол; не витримає великих навантажень; відсутній ефект «зима-літо»

Читайте також: