• 17 років здорового сну
ukraine
0
0
UA RU
22/2/2023

ТОП 12 матраців 2022


ТОП 12
МАТРАЦIВ
2022
Logo image

традиційно підводить підсумки року та знайомить Вас із рейтингом 12-ти матраців, які завоювали найбільшу прихильність наших покупців. Для зручності ми розділили моделі на 4 блоки, щоб кожен зміг швидко знайти саме те, що потрібно. Бажаємо Вам цікаво та корисно провести час, вивчаючи дану статтю, адже саме тут Ви можете обрати найкращий матрац для себе та близьких!

УНІВЕРСАЛЬНІ МАТРАЦИ

Розпочнемо знайомство з трійки найпопулярніших матраців із привабливим поєднанням оптимальної ціни та високої якості. Кожен з цих виробів чудово зарекомендував себе, даруючи здоровий сон та хороший відпочинок.

1. Base Amberg від Gutenkauf

Один з бестселлерів від німецько-українського виробника, що має в основі блок незалежних пружин і розрахований на вагу до 140 кг. У наповненні матраца – кокосова койра, ортопедична піна та термоволокно.

Переваги: забезпечення правильного розподілу навантаження за рахунок 5-ти зонального пружинного блоку; наявність ефекту «зима-літо»; різна жорсткість сторін – середня та підвищена.

Недоліки: достатньо відчутна жорсткість.

2. Aller від Munger

Почесне друге місце посів матрац, виготовлений з використанням німецьких технологій, що витримує до 150 кг на одне спальне місце. Модель має високоякісні складові – незалежний пружинний блок, латексовану кокосову койру, ортопедичну піну.

Переваги: зручність та витривалість через різну жорсткість сторін (середня та екстражорстка); ефект «зима-літо».

Недоліки: немає знімного чохла; декому може здатися надто жорстким.

3. Bartoli від Bartolinni

Сучасний безпружинний матрац, який сміливо можна віднести до найуніверсальніших. Рекомендоване навантаження – до 120 кг на спальне місце, усередині – просте та гіпоалергенне наповнення з койри кокосу та ортопедичної піни.

Переваги: двосторонність (середня/висока жорсткість); безшумність та довговічність; італійські матеріали.

Недоліки: незнімний чохол; немає ефекту «зима-літо».

ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ

З плином часу опорно-руховий апарат втрачає гнучкість та силу. Проявити турботу про бабусь та дідусів можна обравши підходящий матрац, що дозволить відмінно виспатися. Тож пропонуємо тріо найвдаліших варіантів.

1. Fontana від Bartolinni

Відкриває даний блок безпружинний матрац, розрахований на вагу до 120 кг на одне місце. Модель є достатньо м’якою, завдяки чому чудово підійде для чутливих суглобів, та виготовлена на основі ортопедичної піни Bio Medium Foam.

Переваги: двосторонній матрац – ви можете використовувати обидві сторони для сну; доступна ціна; використання італійських технологій.

Недоліки: відсутність ефекту «зима-літо»; незнімний чохол.

2. Kassel від Gutenkauf

Розкішний м’який матрац на основі натурального латексу, який володіє високою адаптивністю до форми та приємною пружністю. Виріб розрахований на навантаження до 110 кг/місце, забезпечує делікатну підтримку тіла.

Переваги: яскравий ортопедичний ефект; висока якість та довговічність матеріалів; модель є двосторонньою.

Недоліки: відчутна ціна; відсутність ефекту «зима-літо» та знімного чохла.

3. Violet від MatroLuxe

Сучасний та надійний матрац від відомого виробника із хорошою витривалістю – до 150 кг на одне місце. Він допоможе налагодити комфортний сон, а наповнення з двох видів ортопедичної піни подарує справжнє розслаблення.

Переваги: можливість використання обох сторін для сну; знімний чохол; поєднання м’якої та середньо-жорсткої сторін для додаткової зручності.

Недоліки: без ефекту «зима-літо»; ціна вище середньої.

ДЛЯ ДІТЕЙ

Всі батьки бажають придбати для своєї дитини все найкраще, найкорисніше і найбезпечніше! Зверніть Вашу увагу на наступні 3 матраца, які здатні позитивно вплинути на якість сну дитини та допоможуть запобігти викривленню хребта.

1. Litl від MatroLuxe

Надзвичайно зручний дитячий матрац заслуговує бути лідером нашої трійки. Він легко витримає навантаження до 30 кг, а жорстка поверхня забезпечить розвиток прямої постави. Наповнювач Felt White є повністю екологічним та не викликає алергії.

Переваги: легкість в транспортуванні (скручується в рулон); знімний чохол; придатність для сну на обох сторонах.

Недоліки: немає ефекту «зима-літо».

2. Volli від MatroLuxe

Матрац на основі блоку незалежних пружин із додаванням льону та бавовни, що здатен витримувати до 60 кг на спальне місце. Модель володіє середньою жорсткістю, що є оптимальним рішенням для підлітків.

Переваги: міцність та витривалість; наявність єврокаркасу та знімного чохла; двосторонність.

Недоліки: доволі значна вартість; не володіє ефектом «зима-літо».

3. Kinder від MatroLuxe

Тонкий безпружинний матрац із корисним поєднанням ортопедичної піни Air Foam та кокосової койри. Максимальне рекомендоване навантаження – до 40 кг. Матрац є двостороннім, завдяки чому прослужить досить довго.

Переваги: сторони мають різний рівень жорсткості – високий і середній; чохол знімний.

Недоліки: не придатний до скручування в рулон; немає ефекту «зима-літо».

ТОППЕРИ

Користь цього виду матраців складно переоцінити, адже саме вони здатні відчутно поліпшити відчуття під час сну, зекономивши Ваші кошти. Ви зможете покласти топпер зверху на старий матрац чи диван і одразу відчуєте різницю!

1. Topper Kokos від Gutenkauf

На першому місці – тонкий матрац із середньою жорсткістю, що має в основі натуральну кокосову койру та ортопедичну піну. Якісні матеріали та універсальність – причини, що обумовили високу популярність цієї моделі.

Переваги: немає обмежень за навантаженням на одне спальне місце; можливість спати на обох сторонах; доступна вартість.

Недоліки: незнімний чохол; без ефекту «зима-літо».

2. Regen від Munger

Наступний герой нашого рейтингу – топпер із лаконічним складом з одного наповнювача, пружного та дихаючого Organic Layer. Двосторонній тонкий матрац чудово впорається з задачею вирівнювання поверхні спального місця.

Переваги: можливість скручування в рулон; знімний чохол; приємна ціна.

Недоліки: наявність обмеження за вагою – до 100 кг; без ефекту «зима-літо».

 

3. Topper-Futon 1 від MatroLuxe

Завершимо наш ТОП-12 бюджетним м’яким футоном з ортопедичної піни. Це – чудовий варіант для подорожей, коли потрібно швидко організувати зручне спальне місце, а також вдалий вибір для поціновувачів сну на підлозі.

Переваги: легке транспортування у скрутці; необмежене навантаження на місце; дешевизна.

Недоліки: відносна недовговічність; незнімний чохол; немає ефекту «зима-літо».

Що ж, сподіваємося, Вам став у нагоді наш список матраців-лідерів цього року. Нехай покупка нового матраца принесе Вам позитивні емоції, а ми завжди чекаємо Вас на сайті та у магазинах!


Читайте також: