-
Характеристики меблів
-
Матеріал, з якого виготовлений виріб.
Матеріал корпуса
Деревно-стружкова плита виготовляється методом гарячого плоского пресування деревних частинок (стружок), змішаних із синтетичними смолами.
Переваги: привабливий вигляд, гладка поверхня, низька вартість.
Недоліки: часткова екологічність матеріалу.
ДСП
-
Відстань від крайньої верхньої точки до крайньої нижньої.
Висота
211 см
-
Характеристики ліжка
-
Матеріал
Деревно-стружкова плита виготовляється методом гарячого плоского пресування деревних частинок (стружок), змішаних із синтетичними смолами.
Переваги: привабливий вигляд, гладка поверхня, низька вартість.
Недоліки: часткова екологічність матеріалу.
ДСП
Egger
-
Каркас, який підтримує матрац. Може складатися з ламелей, металевих труб або ДВП/ДСП.
Основа під матрац
Деревно-стружкова плита виготовляється методом гарячого плоского пресування деревних частинок (стружок), змішаних із синтетичними смолами.
Переваги: привабливий вигляд, гладка поверхня, низька вартість.
Недоліки: часткова екологічність матеріалу.
ДСП
-
Ширина
80 см / 90 см / 120 см
-
Довжина
довжина спального місця (матраца) + 5 cм
-
Матрац
не входить у вартість
-
Товщина ДСП
18 мм
-
Характеристики шафи
-
Ширина шафи - це відстань від крайньої лівої до крайньої правої точки.
Ширина
100 см
-
Висота шафи - це відстань від самої верхньої до найнижчої точки.
Висота
211 см
-
Глибина шафи - це відстань від зовнішнього до внутрішнього краю.
Глибина
50 см
-
Характеристики пеналу
-
Висота пеналу - це відстань від самої верхньої до найнижчої точки.
Висота
211 см
-
Глибина пеналу - це відстань від зовнішнього до внутрішнього краю.
Глибина
50 см
-
Ширина пеналу - це відстань від крайньої лівої до крайньої правої точки.
Ширина
40/45/50 см
-
Характеристики столу
-
Ширина столу – це відстань між крайніми точками короткої сторони.
Ширина
165 см
-
Висота столу – це відстань від самої верхньої до найнижчої точки.
Висота
75 см
-
Глубина
65 см
-
Загальні
-
Країна виробник
Україна
-
Гарантія
1 рік
Виробник залишає за собою право вносити в товар зміни, що не впливають на його якість та споживчі властивості.